جنگ غرب آسیا صادرات خودرو تایلند را کاهش داد

ادامه جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران و اختلال در حمل‌ونقل دریایی از طریق تنگه هرمز، صنعت خودروسازی تایلند را با مشکل روبه‌رو کرده و این کشور را وادار به کاهش هدف تولید خودرو در سال ۲۰۲۶ کرده است.

جنگ غرب آسیا صادرات خودرو تایلند را کاهش داد

به گزارش سرویس بین الملل خبرآنی از کوالالامپور؛ فدراسیون صنایع تایلند (FTI) اعلام کرد به دلیل کاهش صادرات خودرو به کشور‌های خاورمیانه، هدف تولید خودرو در سال ۲۰۲۶ از یک میلیون و ۵۰۰ هزار دستگاه به یک میلیون و ۴۵۰ هزار دستگاه کاهش یافته است.

بر اساس این گزارش، برنامه صادرات خودرو نیز ۵۰ هزار دستگاه کاهش یافته، اما هدف فروش داخلی همچنان بدون تغییر و ۵۵۰ هزار دستگاه باقی مانده است.

سوراپونگ پایسیت‌پاتاناپونگ مشاور و سخنگوی باشگاه صنعت خودروی فدراسیون صنایع تایلند گفت: اگر جنگ ادامه یابد، احتمال کاهش دوباره هدف تولید خودرو وجود دارد.

وی افزود: هرچند تقاضا برای خودرو در بازار‌های خاورمیانه همچنان وجود دارد اما اختلال در مسیر‌های حمل‌ونقل دریایی، به‌ویژه در تنگه هرمز، صادرات خودرو به این منطقه را با مشکل مواجه کرده است.

آمار‌ها نشان می‌دهد صادرات خودروی تایلند در شش ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۸ درصد کاهش یافته و صادرات به بازار خاورمیانه نیز بیش از ۳۸ درصد افت کرده است.

فدراسیون صنایع تایلند همچنین افزایش تعرفه‌های تجاری آمریکا، رقابت فزاینده خودرو‌های برقی ساخت چین در بازار‌های جهانی و تشدید مقررات زیست‌محیطی برای خودرو‌های بنزینی در برخی کشور‌ها را از دیگر عوامل کاهش تولید عنوان کرده است.

کارشناسان صنعت خودرو معتقدند ادامه تنش‌ها در غرب آسیا و اختلال در مسیر‌های اصلی انتقال انرژی و کالا، می‌تواند فشار بیشتری بر زنجیره تأمین و صادرات صنایع خودروسازی کشور‌های آسیایی وارد کند.

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.