نیروهای مسلح یمن: دو نفتکش سعودی را در دریای سرخ هدف قرار دادیم

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری خبر آنی، سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد در یک عملیات نظامی ویژه، دو نفتکش سعودی به نام‌های «ENCELIA» و «LAYLA» مورد هدف قرار گرفته اند.

در بیانیه نیروهای مسلح یمن آمده است که این دو نفتکش به دلیل نقض تصمیم ممنوعیت تردد در دریای سرخ، هدف این عملیات قرار گرفته‌اند.

وی افزود این عملیات با استفاده از چندین فروند موشک بالستیک، موشک کروز و پهپاد انجام شده و حملات با دقت به اهداف اصابت کرده است؛ به‌گونه‌ای که در هر دو نفتکش آتش‌سوزی رخ داده است.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن همچنین اعلام کرد که در جریان این عملیات، نزدیک به 10 کشتی مجبور شدند از ادامه مسیر خود صرف‌نظر کرده و بازگردند.

یحیی سریع همچنین گفت که نیروهای مسلح یمن به عملیات دریایی خود علیه عربستان ادامه خواهند داد تا معادله «محاصره در برابر محاصره» را تحمیل کنند. وی در پایان به عربستان هشدار داد که هرگونه «اقدام احمقانه» یا حمله علیه یمن، با عملیات‌های گسترده در عمق خاک عربستان پاسخ داده خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.