برگزاری امتحانات نهایی در تهران بدون مشکل ادامه دارد

مجید پارسا در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی درباره روند برگزاری امتحانات نهایی در شهر تهران اظهار کرد: تاکنون چهار آزمون پایه یازدهم برگزار شده و دو آزمون دیگر باقی مانده است.

در پایه دوازدهم نیز شش آزمون برگزار شده و شش آزمون دیگر در پیش است و به طور کلی روند برگزاری امتحانات به نیمه راه رسیده است.

وی با بیان اینکه تا امروز مشکل خاصی در روند برگزاری امتحانات نهایی در شهر تهران گزارش نشده است، افزود: با همکاری مدیران مدارس و مسئولان 389 حوزه اجرای آزمون، تلاش کرده‌ایم آرامش را به دانش‌آموزان منتقل کنیم. در همین راستا، جلسات متعددی با مسئولان حوزه‌های امتحانی برگزار و بر ضرورت توجه به شرایط ویژه دانش‌آموزان تأکید شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران ادامه داد: دانش‌آموزان امسال به دلیل فاصله‌ای که از فضای مدرسه داشته‌اند و همچنین تجربه شرایط جنگی، وضعیت متفاوتی نسبت به سال‌های گذشته دارند؛ به همین دلیل از همکاران خواسته‌ایم با درک شرایط روحی و روانی دانش‌آموزان و اضطراب و استرس ناشی از این شرایط، همراهی بیشتری با آنان داشته باشند.

پارسا درباره روند تصحیح پاسخ‌برگ‌ها نیز گفت: فرآیند تصحیح اوراق در حال انجام است و به مصححان تأکید کرده‌ایم ضمن رعایت عدالت و انصاف، شرایط ویژه دانش‌آموزان را مدنظر قرار دهند و با نگاهی حمایتی پاسخ‌برگ‌ها را ارزیابی کنند تا دانش‌آموزان بتوانند سال تحصیلی را با آرامش به پایان برسانند. وی ابراز امیدواری کرد دانش‌آموزان پایه دوازدهم با موفقیت برای ورود به دانشگاه آماده شوند و دانش‌آموزان پایه یازدهم نیز با کسب نتایج مطلوب، مسیر تحصیلی خود را در پایه بالاتر ادامه دهند.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.