حملات پهپادی و عملیات انفجار گسترده در جنوب لبنان

رژیم اشغالگر صهیونیستی با وجود آتش بس و توافق چارچوب، به تجاوزات خود در لبنان به‌ویژه مناطق جنوبی این کشور همچنان ادامه می‌دهد.

حملات پهپادی و عملیات انفجار گسترده در جنوب لبنان

به گزارش سرویس بین الملل خبرآنی، ارتش رژیم صهیونیستی با انجام عملیات انفجار گسترده‌ای در جنوب لبنان زیرساخت‌های مسکونی را تخریب کرد.

رژیم صهیونیستی امروز همچنین منطقه الجامعات در النبطیه واقع در جنوب لبنان را هدف حملات پهپادی قرار داد.

تجاوزات صهیونیست‌ها در شرایطی صورت می‌گیرد که تل آویو و بیروت تاکنون چندین دور از مذاکرات رو با میانجیگری آمریکا انجام انجام داده‌اند.

در همین حال روزنامه «معاریو» به نقل از یک منبع لبنانی مدعی شد ژوزف عون رئیس‌جمهور لبنان و مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا، به توافقی درباره خروج کامل نظامیان صهیونیست از جنوب لبنان دست یافته‌اند.

در همین باره، یک منبع رسمی لبنانی به شبکه سعودی «الحدث» گفت ژوزف عون رییس جمهور لبنان و مارکو روبیو وزیر خارجه امریکا به تفاهمی درباره عقب‌نشینی کامل رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان رسیده‌اند.

این ادعا‌ها در حالی است که تاکنون هیچ تأیید رسمی از سوی طرف صهیونیستی و آمریکایی یا لبنانی در مورد این توافق صادر نشده است.

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.