آغاز اردوی آماده‌سازی ذوب‌آهن در تهران

به گزارش خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، شاگردان سید سیروس پورموسوی پس از برگزاری تمرینات پیش‌فصل در اصفهان، برای ادامه برنامه‌های آماده‌سازی راهی تهران شده‌اند و از فردا اردوی تدارکاتی خود را در پایتخت آغاز می‌کنند.

بر اساس برنامه‌ریزی کادر فنی، ذوب‌آهن بین 10 تا 15 روز در تهران حضور خواهد داشت. یکی از اهداف اصلی این اردو، برگزاری چند دیدار دوستانه به منظور افزایش هماهنگی و آمادگی تیم پیش از آغاز رقابت‌های لیگ برتر است. در همین راستا، کادر فنی حداقل سه مسابقه تدارکاتی را برای سبزپوشان در نظر گرفته است.

در بخش نقل‌وانتقالات نیز پورموسوی همچنان به دنبال تقویت ترکیب تیم است. آخرین اخبار حاکی از آن است که ذوب‌آهن در پست‌های دروازه‌بان، مدافع میانی، هافبک و وینگر به دنبال جذب بازیکنان جدید است.

همچنین، علی شجاعی به‌صورت رسمی به ذوب‌آهن پیوسته و مسئولان این باشگاه در تلاش هستند تا علی نوید عاشوری، بازیکن فصل گذشته گل‌گهر سیرجان، را نیز به خدمت بگیرند.

از سوی دیگر، جدایی پارسا جعفری، پدرام قاضی‌پور، دانیال ایری و نادر محمدی از ذوب‌آهن قطعی شده است. همچنین احتمال جدایی احسان پهلوان نیز وجود دارد، چرا که این بازیکن تاکنون در تمرینات پیش‌فصل تیم حضور نیافته است.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.