چین ادعای ترامپ مبنی بر دخالت در انتخابات آمریکا را رد کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه چین در پاسخ به اظهارات رئیس جمهور آمریکا مبنی بر «دخالت چین در انتخابات آمریکا» گفت: ادعا‌های آمریکا کاملا ساختگی و بدخواهانه است.

چین ادعای ترامپ مبنی بر «دخالت در انتخابات آمریکا» را رد کرد
به گزارش سرویس بین الملل خبرآنی؛ از پکن سخنگوی وزارت امور خارجه چین در پاسخ به اظهارات رئیس جمهور آمریکا،مبنی بر «دخالت چین در انتخابات آمریکا»، گفت: ادعاهای آمریکا کاملا ساختگی و بدخواهانه است و مدت هاست بی اساس بودن ان ثابت شده است.

لین جیان گفت: چین همواره به اصل دخالت نکردن در امور داخلی پایبند بوده، هیچ علاقه ای ندارد و هرگز در انتخابات آمریکا دخالت نکرده است.

این سخنگوی افزود: برعکس، جامعه بین المللی به وضوح می بیند چه کسانی اغلب در امور داخلی کشورهای دیگر دخالت می کنند، دولت ها، کسب وکارها و مردم عادی را برای مدت طولانی بی هدف رصد می کنند و داده های شهروندان خارجی را در مقیاس وسیع می دزدند. 

لین جین به رئیس جمهور امریکا توصیه کرد از بدنام کردن بی اساس چین دست بردارد، از استفاده از چین به عنوان استدلال در انتخابات خودداری کند و کارهایی انجام دهد که به روابط چین و آمریکا سود می رساند.

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.