طرح بستن تنگه هرمز 15 سال پیش و با تدبیر رهبر شهید انقلاب تهیه شد

به گزارش سرویس‌خبری دفاعی خبرگزاری خبر آنی، سرلشکر سید یحیی صفوی مشاور فرمانده کل قوا درباره تدابیر رهبر شهید انقلاب اسلامی در حوزه قدرت دفاعی کشور گفت: رهبر شهید انقلاب اسلامی با تدبیر و حکمت خاصی مسائل دفاعی کشور را دنبال می‌کردند.

وی افزود: ایشان در سال 1390 از من خواستند طی یکماه طرحی برای بستن تنگه هرمز ارائه دهم. من هم طی جلساتی با سردار فدوی فرمانده وقت نیروی دریایی سپاه، سردار شهید حاجی زاده فرمانده وقت نیروی هوافضای سپاه و شهید سلامی جانشین وقت فرمانده کل سپاه طرحی 15 صفحه‌ای برای بستن تنگه هرمز و اجرای اقداماتی در خلیج فارس، دریای عمان، دریای سرخ و مدیترانه تهیه و خدمت ایشان ارائه کردم.

سردار صفوی ادامه داد: رهبر شهید انقلاب آن طرح را برای اجرا به ستادکل نیروهای مسلح ابلاغ کردند و چیزی که الان اجرا می‌شود بخشی از همان طرح است که با تدبیر و دوراندیشی رهبر شهید انقلاب در 15 سال پیش تهیه شده بود.

مشاور فرمانده کل قوا ادامه داد: زمانیکه در سال 1376 من فرمانده کل سپاه شدم، رهبر شهید انقلاب انقلاب تمرکز خاصی روی افزایش توان موشکی داشتند. آن زمان ما 2000 موشک در اختیار داشتیم اما رهبر شهید انقلاب فرمودند این میزان موشک کم است و باید به قدری موشک داشته باشیم که یک جنگ تهاجیم حد اقل به مدت سه ماه را اداره کنیم.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم
برچسب ها :

تدبیر انقلاب

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.