تشییع پیکر امام شهید، قیامی الهی و حرکتی انقلابی است

دبیرکل حزب الله لبنان:

شیخ نعیم قاسم، امام خامنه‌ای را رهبری استثنایی و بی‌نظیر در تاریخ معاصر توصیف و تاکید کرد: مراسم تشییع پیکر امام شهید، قیامی الهی و حرکتی انقلابی است که مسیر آینده امت اسلامی را برای نسل‌های بعدی روشن نگاه می‌دارد.

دبیرکل حزب الله لبنان: تشییع پیکر امام شهید، قیامی الهی و حرکتی انقلابی است

به گزارش سرویس بین الملل خبرآنی؛ دبیرکل حزب الله لبنان در مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در ضاحیه جنوبی بیروت، که همزمان با آئین‌های وداع و تشییع در عراق و ایران از سوی حزب الله برگزار شد، گفت: امام خامنه‌ای رهبری استثنایی در دوران معاصر است که در تاریخ همانند ایشان کم یافت می‌شود.

شیخ نعیم قاسم  افزود: امام خامنه‌ای، سیاستمداری کارآزموده بود که ابعاد امور را در سطح جهانی درک می‌کرد.

دبیرکل حزب الله لبنان مراسم باشکوه تشییع رهبر شهید را حرکتی انقلابی در مسیر آرمان‌های الهی دانست و تأکید کرد شهادت ایشان، ضایعه‌ای بزرگ برای امت اسلامی و در عین حال نمادی از عزت، ایستادگی و تداوم این مسیر است.

شیخ نعیم قاسم گفت: امام شهید با بینشی راهبردی، معمار پایه‌های تمدن اسلامی معاصر و پشتیبان همیشگی مقاومت بود و در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی، همه ظرفیت‌های حمایت از مقاومت را به کار گرفت.

دبیرکل حزب‌الله لبنان برای اولین بار از محتوای نامه‌ای خبر داد که شهید آیت‌الله خامنه‌ای در روز‌های آغازین مسئولیت او، در حمایت از جریان مقاومت ارسال کرده بود.

شیخ نعیم قاسم گفت: این نامه در شرایطی ارسال شد که مقاومت در حال گذر از دوران فقدان سید حسن نصرالله و تثبیت رهبری جدید بود.

دبیرکل حزب‌الله لبنان با بیان اینکه محتوای پیام بر تداوم کامل و بی‌قید و شرط حمایت‌ها از حزب‌الله، هم‌تراز با دوره‌های پیشین، تأکید داشت افزود: نامه مذکور با هدف تقویت روحیه جبهه مقاومت، اطمینان داد که حتی در صورت تقابل جهانی علیه حزب‌الله، پشتیبانی قاطع و همه‌جانبه از این مسیر ادامه خواهد یافت.

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.