آرمین سهرابیان به سرنوشت عارف غلامی دچار شد

به گزارش خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، استقلال مدتی است که تمرینات خود را برای حضور در لیگ بیست‌وششم آغاز کرده است. سهراب بختیاری‌زاده به عنوان سرمربی تیم در حال بررسی شرایط بازیکنان است و در اولین اقدام چند روز پیش اعلام کرد عارف غلامی را نمی‌خواهد.

دیگر بازیکنی که در پست دفاع به نظر می‌رسد سهراب نظر مثبتی روی او ندارد آرمین سهرابیان است. قرارداد سهرابیان با استقلال تمام شده و او در تمرینات هم حضور نداشته است. بدین ترتیب باید منتظر جدایی رسمی این بازیکن باشیم.

استقلال در پست دفاع از نفراتی همچون عارف آقاسی، رستم آشورماتوف، سامان فلاح و ضرغام سعداوی سود می‌برد. بختیاری‌زاده معتقد است در کنار این افراد می‌تواند از نفرات جوان تیم‌های پایه که انگیزه زیادی دارند استفاده کند.

پنجره نقل و انتقالات استقلال بسته است و به همین دلیل این تیم نمی‌تواند بازیکن جدیدی جذب کند.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.