آغاز نشست اجلاس سران شورای همکاری خلیج فارس با محوریت فلسطین

دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس در افتتاحیه اجلاس سران این کشورها در منامه ضمن تاکید بر لزوم تشکیل کشور فلسطین گفت که موضع این شورا نسبت به مساله فلسطین ثابت است.

به گزارش خبرآنی، «حمد بن عیسی آل خلیفه» پادشاه بحرین امروز چهارشنبه در مراسم افتتاح چهل‌وششمین اجلاس سران کشورهای حاشیه خلیج فارس در شهر منامه تاکید کرد: امنیت و شکوفایی کشورهای حوزه خلیج فارس از هم جدایی ناپذیر است.

به گزارش وبگاه شبکه خبری «المیادین»، «جاسم محمد البدیوی» دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس نیز در آغاز این اجلاس تاکید کرد: موضع ما درباره مساله فلسطین ثابت بوده و ما بر لزوم تشکیل کشور مستقل فلسطین بر اساس مرزهای سال ۱۹۶۷ تاکید داریم.

به نوشته روزنامه فرانمطقه‌ای «الشرق الاوسط»، «مشعل الاحمد الجابر الصباح» امیر کویت نیز در سخنرانی خود در این اجلاس، بار دیگر حمله ظالمانه رژیم صهیونیستی به کشور قطر را به شدت محکوم کرده و همبستگی کامل کویت با قطر را اعلام کرد.

امیر کویت اظهار کرد: هرگونه حمله‌ به هر یک از کشورهای عضو این شورا به منزله تعرض مستقیم به تمامی کشورهای عضو است.

او همچنین بر پایبندی ثابت کشور کویت به استمرار همکاری‌های خود با عراق در تمامی توافق‌ها و یادداشت‌های همکاری ۲جانبه از جمله تعیین مرزهای دریایی بر اساس قوانین بین‌المللی و توافق سال ۱۹۸۲ سازمان ملل تاکید کرد.

نشست امروز سران کشورهای حوزه خلیج فارس در منامه با عنوان «تضمین آینده و گسترش همکاری‌ها» و با حضور سران و نمایندگان این کشورها برای بررسی تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی موجود، چگونگی تقویت فعالیت‌های مشترک کشورهای منطقه و نیز موضوعاتی چون همکاری‌های راهبردی با کشورها و تشکل‌های بین‌المللی آغاز شد.

از زمان تاسیس شورای همکاری خلیج فارس در تاریخ ۲۵ مه ۱۹۸۱، این هشتمین اجلاس سران کشورهای حاشیه خلیج فارس است که با میزبانی بحرین برگزار می‌شود.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.