مقام آمریکایی: اقدامات نتانیاهو در سوریه، دولت الجولانی را به دشمن تبدیل می‌کند

کانال ۱۲ عبری به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد که آمریکا «به اقدامات اسرائیل در سوریه اعتراض کرده» و هشدار داده است که اقدامات نتانیاهو، رژیم جدید را به دشمن تبدیل خواهد کرد.

به گزارش خبرآنی، کانال ۱۲ عبری به نقل از این مقام آمریکایی افزود که آمریکایی‌ها نارضایتی خود را از اقدامات اشغالگران در سوریه ابراز کرده‌اند.

به گفته «باراک راوید»، خبرنگار سیاسی این کانال، این مقام آمریکایی گفته است که سوریه «نمی‌خواهد با اسرائیل مشکل داشته باشد.»

این مقام هشدار داد که آنچه «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی انجام می‌دهد «رژیم جدید سوریه را به دشمن اسرائیل تبدیل خواهد کرد.»

وی افزود که وضعیت سوریه «مانند وضعیت لبنان نیست، اما نتانیاهو نشانه‌های نگران‌کننده‌ای را در همه جا می‌بیند.»

این مقام ادامه داد: «ما به او گفتیم که دست بردارد.»

انتهای پیام

منبع : ایسنا

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.