به گزارش پایگاه خبری خبر آنی، سومین شورای مرکزی اقامه نماز سازمان تبلیغات اسلامی با ریاست حجتالاسلام والمسلمین عزت زمانی، معاون فرهنگی و راهبری استانها، و با حضور سید احمد زرهانی، قائممقام رئیس ستاد اقامه نماز کشور، و منصور سرگزی، معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش ستاد مرکزی اقامه نماز، برگزار شد. در این جلسه، بر پیام مقام معظم رهبری به سیودومین اجلاس سراسری نماز کشور در مهرماه امسال در استان گیلان و «تکلیف حتمی» معظمله برای دستگاههای تبلیغ دین تأکید شد.
در این نشست، حجتالاسلام والمسلمین دریاکناری ضمن تبیین ابلاغ «تکلیف حتمی» مقام معظم رهبری به سیودومین اجلاس سراسری نماز، یادآور شد که ایشان تقویت اراده و امید در جامعه را در گرو اقامه نماز با آداب آن از جمله خشوع و دلسپاری به معبود دانسته و پدران و مادران، معلمان، معاشران و همچنین مقررات و روشهای مرتبط با نماز را در جهت ترویج و التزام عملی مورد خطاب قرار دادهاند.
وی با اشاره به کتاب «منظومه فکری مقام معظم رهبری در ترویج و توسعه اقامه نماز» گفت: این کتاب شامل پیامهای حضرت آقا به اجلاسهای سراسری نماز کشور همراه با تفسیر و تبیین است و در سال ۱۴۰۲ با حضور حجتالاسلام والمسلمین قمی، سید احمد زرهانی و جمعی از مدیران ارشد کشور رونمایی شد.
در این نشست، ظرفیت تمامی بخشهای سازمان تبلیغات اسلامی برای انجام «تکلیف حتمی» مقام معظم رهبری مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
این نشست در سالن اجتماعات معاونت فرهنگی و راهبری استانها و با حضور نمایندگان واحدهای مرکزی و اعضای شورا، از جمله مدیرکل حوزه ریاست، معاون رسانه، معاون توسعه، معاون پژوهش و تعالی، مدیرکل حراست، فرمانده بسیج سازمان، مدیر مرکز راهبری امور بانوان، مدیرکل امور مبلغین و مساجد، مدیرکل ادیان و مذاهب، ائمه جماعات دفاتر مرکزی سازمان تبلیغات اسلامی و همچنین دبیران و رابطین شورای اقامه نماز حوزه هنری، مؤسسه تبیان، بنیاد کتاب، پایگاه خبری خبر آنی، دانشگاه سوره، سازمان دارالقرآن الکریم و سازمان مدارس صدرا برگزار شد.
گفتنی است این کتاب به سفارش شورای اقامه نماز سازمان تبلیغات اسلامی تولید شده و چاپ دوم آن با افزودن سیودومین پیام مقام معظم رهبری آماده انتشار است.






