۱۶ کشته در پی سقوط اتوبوس به رودخانه در مرکز کامبوج

به گزارش سرویس‌خبری مهر به نقل از شینهوا، یک افسر پلیس محلی روز جمعه گفت: پس از برخورد یک اتوبوس به نرده کنار جاده و سقوط آن به رودخانه‌ای در استان کامپونگ توم در مرکز کامبوج، ۱۶ نفر کشته و ۲۴ نفر دیگر زخمی شدند.

سیو سووانا، معاون رئیس پلیس منطقه سانتوک، گفت که این تصادف مرگبار در جاده‌ای ملی در منطقه سانتوک، حدود ساعت ۳:۰۰ بامداد به وقت محلی رخ داد.

او گفت: ۱۶ نفر، از جمله ۸ زن، جان خود را از دست دادند و ۲۴ نفر دیگر نیز مجروح شدند. خواب‌آلودگی راننده محتمل‌ترین علت این تصادف است.

وی گفت که مجروحان بلافاصله پس از تصادف به بیمارستان منتقل شدند و افزود که همه قربانیان کامبوجی هستند.

آمار مرگ و میر ناشی از تصادفات جاده‌ای در این کشور جنوب شرقی آسیا همچنان بالاست. طبق گزارش دولتی، در ۹ ماه اول سال ۲۰۲۵، حدود ۱۰۶۲ نفر در تصادفات جاده‌ای کشته و ۲۲۵۶ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.