هشدار نخست‌وزیر مالزی درباره افزایش مداخلات خارجی در سودان

نخست وزیر مالزی نسبت به افزایش مداخله‌های خارجی در سودان هشدار داد.

به گزارش خبرآنی، «انور ابراهیم» نخست وزیر مالزی ضمن هشدار نسبت به افزایش مداخله‌های خارجی در سودان گفت: این مداخله‌ها تنها منجر به تشدید نزاع نمی‌شود بلکه هرگونه تلاش جدی برای حل و فصل سیاسی را ناکام می‌گذارد.

وی به الجزیره گفت: دلایل واضحی درباره دست داشتن طرف‌های خارجی در عمیق کردن بحران سودان وجود دارد. ادامه این رویکرد جنگ را طولانی می‌کند و رنج و مشکلات غیرنظامیان را افزایش می‌دهد. ما از طرف‌های درگیر می‌خواهیم فورا جنگ را متوقف کرده و وارد مذاکرات سیاسی فراگیر شوند.

وی درباره پرونده فلسطین گفت: موضع ما ثابت است. هرگونه توافقی که حقوق کامل ملت فلسطین را تضمین نکند، قابل استمرار نیست. جامعه بین‌المللی باید موضع واضحی را برای آشکار کردن طرح‌هایی که فلسطینی‌ها را هدف قرار می‌دهد، اتخاذ کند. پایان تجاوز اسرائیل و توقف شهرک سازی در کرانه باختری دو شرط اساسی برای هرگونه حل و فصل دائمی و عادلانه است.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.