دمشق: آمریکا مجددا بر حمایتش از توافق امنیتی بین اسرائیل و سوریه تاکید کرد

وزارت خارجه دولت موقت سوریه اعلام کرد آمریکا مجددا بر حمایت خود از رسیدن به یک توافق امنیتی بین تل‌آویو و دمشق تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، وزارت خارجه سوریه دوشنبه اعلام کرد آمریکا مجددا بر حمایت خود از رسیدن به توافق امنیتی بین تل‌آویو و دمشق تاکید کرد. این مسئله در پی نشست بین «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا و «اسعد الشیبانی» وزیر خارجه سوریه و «هاکان فیدان» وزیر خارجه ترکیه در حاشیه سفر «ابومحمد الجولانی» سرکرده تحریرالشام و رئیس موقت سوریه به واشنگتن صورت گرفت.

الشیبانی گفت: دیدار میان الجولانی و ترامپ سازنده بود و طی آن بر حمایت از وحدت سوریه و بازسازی آن تاکید شد.

الشیبانی گفت: این نشست بعد از مقدمات فشرده برگزار شد و شامل بررسی پرونده سوریه در تمام جوانب آن بود. دو طرف بر اهمیت لغو تحریم‌ها تاکید کردند. ملت سوریه همواره شایسته آینده بهتر هستند.

انتهای پیام

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.