پاسخ العامری به تهدیدات اقتصادی آمریکا علیه عراق

دبیرکل سازمان بدر، روز سه‌شنبه در پاسخ به تهدیدات اقتصادی و مالی آمریکا علیه عراق تأکید کرد که هرگونه دخالت خارجی در تشکیل دولت «غیرقابل قبول» است.

به گزارش خبرآنی، «هادی العامری»، دبیرکل سازمان بدر در یک کنفرانس مطبوعاتی که پس از رأی دادن در انتخابات برگزار شد، اظهار داشت: «برگزاری انتخابات یک پیروزی بزرگ برای عراقی‌ها است و ما به کمیسیون عالی مستقل انتخابات اعتماد زیادی داریم تا با توجه به حساسیت اوضاع، این انتخابات را از تمام انتخابات‌های قبلی متمایز کند.»

طبق گزارش السومریه نیوز، العامری افزود: «ما به مردم عراق برای مشارکت فعال و جدی در انتخابات امید زیادی داشته و برای همه آرزوی موفقیت داریم.»

وی ادامه داد: «ما امیدواریم که دولت جدید در اسرع وقت پس از انتخابات تشکیل شود.»

العامری در پاسخ به سوالی درباره تهدیدهای ضمنی آمریکا مبنی بر اعمال تحریم‌های اقتصادی و مالی علیه عراق در صورت انتخاب برخی از جناح‌های سیاسی، گفت: «به جهنم که چنین شود.»

او تاکید کرد: «ما اجازه هیچ‌گونه دخالت خارجی در تشکیل دولت بعدی را نداده و نخواهیم داد.»

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.