تلاش ترکیه جهت ایجاد گذرگاه امن برای حدود ۲۰۰ غیرنظامی گرفتار در تونل‌های غزه

گزارش‌های آمریکایی روز دوشنبه حاکی از آن بود که ترکیه در تلاش برای تأمین گذرگاه امن برای تقریباً ۲۰۰ غیرنظامی گرفتار در تونل‌های غزه است.

به گزارش خبرآنی، این گزارش‌ها به نقل از یک مقام ارشد ترکیه‌ای تاکید کردند: «ما در تلاش برای تأمین گذرگاه امن برای حدود ۲۰۰ غیرنظامی از غزه هستیم که در حال حاضر در تونل‌ها گرفتار شده‌اند.»

پیش از این، فایننشال تایمز از تلاش‌های میانجیگری آمریکا و بین‌المللی برای اعمال فشار بر اسرائیل برای اجازه دادن به ۱۵۰ مبارز گردان‌های القسام جهت خروج از تونل‌ها در مناطق تحت کنترل اسرائیل در نوار غزه پرده برداشت.

به گفته منابع این روزنامه، «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ابتدا آماده بود تا این اقدام را در اوایل هفته تأیید کند، اما «بتسلئیل اسموتریچ»، وزیر دارایی علناً با آن مخالفت کرد.

این روزنامه گزارش داد که «استیو ویتکاف»، فرستاده ویژه ایالات متحده به غرب آسیا این موضوع را با «ران درمر»، وزیر امور استراتژیک اسرائیل و «هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه مورد بحث قرار داده است.

ویتکاف نتایج این مذاکرات را «آزمونی پیش از تلاش‌های بیشتر برای خلع سلاح حماس» توصیف کرد.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.