مجمع خیرین دانشگاه علامه با هدف حمایت از دانشجویان کم برخوردار احیا شد

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، نخستین نشست مجمع عمومی خیرین دانشگاه علامه طباطبایی پس از احیای این مجمع، به صورت فوق‌العاده در سالن دانش حوزه ریاست برگزار شد. این نشست با حضور اعضا و خیرین، با هدف ساماندهی کمک‌های نیکوکارانه برای حمایت از دانشجویان کم‌برخوردار، بیماران نیازمند و اجرای پروژه‌های عمرانی دانشگاه برگزار شد.

در این نشست، ضمن مرور فعالیت‌های گذشته مجمع از جمله تأمین هزینه تغذیه دانشجویان کم‌برخوردار و حمایت از بیماران به‌ویژه بیماران خاص، بر ضرورت جذب و تقویت اعضای جدید و استفاده از ظرفیت افراد مؤثر و باانگیزه تأکید شد.

همچنین اعضا خواستار افزایش شفافیت در عملکرد و تصمیم‌گیری‌های بنیاد و حضور فعال خیرین در جلسات، چه به‌صورت حضوری و چه مجازی شدند. بر اساس اظهارات مسئولان مجمع، هم‌اکنون برنامه‌هایی برای نوسازی و توسعه ساختمان‌ها و خوابگاه‌های دانشگاه در حال اجرا است که نیازمند پشتیبانی مالی و مدیریتی خیرین است.

در پایان این نشست، هدف اصلی مجمع به‌عنوان ایجاد شبکه‌ای مؤثر از کمک‌های مالی و انسانی مورد تأکید قرار گرفت؛ شبکه‌ای که بتواند در رفع مشکلات معیشتی و درمانی قشرهای نیازمند، نقشی پایدار و اثربخش ایفا کند.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.