ابتکار در استفاده از ضایعات زعفران برای تولید محصولات ارزشمند

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، این تفاهم‌نامه با حضور جمعی از مسئولان استانی، پژوهشگران و اساتید دانشگاه و اعضای شورای ملی زعفران و جمعیت ایرانی علوم زعفران در حاشیه این نشست امضا شد و هدف از آن، توسعه همکاری‌های علمی، پژوهشی و فناورانه در زنجیره ارزش زعفران عنوان شده است.

بر اساس مفاد این تفاهم‌نامه، دو مجموعه در زمینه‌های تدوین سند پژوهش و فناوری فراوری زعفران، بهبود فرآیند کاشت، داشت و برداشت زعفران، ارتقای فناوری فرآوری، استفاده از ضایعات در تولید محصولات با ارزش افزوده، برگزاری نشست‌های تخصصی مشترک و تولید محصولات زعفرانی فراسودمند همکاری خواهند کرد.

این تفاهم‌نامه با امضای سیدمحمدعلی رضوی رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و مهندس علی‌محمد شریعتی‌مقدم مدیرعامل شرکت توسعه انفورماتیک جاده ابریشم، رسمیت یافت.

به گفته رضوی، انعقاد این تفاهم‌نامه می‌تواند زمینه‌ساز تقویت پیوند میان پژوهش، صنعت و فناوری در حوزه زعفران باشد و موجب ارتقای جایگاه علمی و اقتصادی زعفران ایرانی در سطح ملی و بین المللی شود.

این همکاری در ادامه تلاش‌های مشترک نهادهای پژوهشی و صنعتی کشور برای توسعه فناوری‌های نوین در بخش کشاورزی و صنایع غذایی انجام می‌شود و از دستاوردهای مهم دومین همایش نکوداشت روز ملی زعفران به شمار می‌رود.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.