۵۵ تن سنگ سلیستین قاچاق در توقیف پلیس شاهرود

به گزارش سرویس‌خبری مهر، سرهنگ علیرضا شائینی ظهر یکشنبه در بازدید از کلانتری ۱۴ رویان شهرستان شاهرود و در جمع سرویس‌خبریان از کشف یک محموله سنگ معدنی قاچاق در این شهرستان خبر داد.

وی افزود: مأموران انتظامی کلانتری رویان در بخش مرکزی شهرستان شاهرود با اشرافیت و پایش اطلاعاتی خود، سه دستگاه کامیون را در یکی از محورهای فرعی شهرستان شاهرود متوقف کردند.

فرمانده انتظامی شاهرود همچنین ادامه داد: تیم عملیاتی پلیس شاهرود در بررسی قانونی از این وسایل نقلیه، ۵۵ تن سنگ سلستین قاچاق کشف و ضبط کرد.

شائینی ارزش ریالی سنگ‌های مکشوفه را برابر نظر کارشناسان امر نزدیک به ۵ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: با هماهنگی‌های صورت گرفته سه دستگاه خودروی سنگین در این راستا توقیف و متخلفان به مرجع قضائی معرفی شدند.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.