پارادوومیدانی قهرمانی جهان| صفرزاد یک صدم ثانیه کم آورد و نقره گرفت

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، پنجمین روز از دوازدهمین دوره رقابت‌های پارادوومیدانی قهرمانی جهان در هند، عصر امروز (چهارشنبه) با برگزاری فینال دوی 400 متر بانوان در کلاس T12 پیگیری شد.

در این رقابت هاجر صفرزاده ملی‌پوش کشورمان و دارنده مدال نقره بازی‌های پارالمپیک 2024 پاریس، با حریفانی از کشورهای چین، روسیه و ونزوئلا رقابت کرد و در پایان، با ثبت زمان 56.39 ثانیه به مقام نایب قهرمانی دست یافت و صاحب نقره شد.

این مدال در حالی به دست آمد که صفرزاده تا لحظاتی پایانی نفر اول بود، اما دونده اهل روسیه در آخرین لحظه از او جلو زد و با اختلاف یک صدم ثانیه به مقام نخست رسید.

این هفتمین مدال کاروان ایران در مسابقات جهانی پارادوومیدانی محسوب می‌شود. کاروان کشورمان تاکنون دو مدال طلا توسط «امیرحسین علیپور» و «الهام صالحی»، دو مدال نقره توسط «مهدی اولاد» و «هاجر صفرزاده» و سه برنز توسط «امان‌الله پاپی»، «الهام صالحی» و «زینب مرادی» کسب کرده است.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.