اعتراض باشگاه ذوب‌آهن به اشتباه داوری بازی برابر آلومینیوم فیلم

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، ‌رسانه رسمی باشگاه ذوب‌آهن در این مورد نوشت: «تیم‌های ذوب‌آهن و آلومینیوم اراک در هفته پنجم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور روز جمعه چهارم مهر ماه در ورزشگاه فولادشهر به مصاف یکدیگر رفتند.

این مسابقه در حالی که با نتیجه صفر بر صفر در نیمه اول دنبال می‌شد با اشتباه عجیب داوری و VAR، پیروزی را برای حریف به ارمغان آورد. صحنه‌ای که به گواه کارشناسان داوری و به طور واضح نباید پنالتی اعلام می‌شد با اشتباه عجیب داور مسابقه در بازبینی VAR ادامه پیدا کرد و گل اول آلومینیوم از روی نقطه پنالتی را به همراه داشت.

سؤالی که برای فوتبالدوستان و به ویژه باشگاه ذوب‌آهن مطرح می‌شود آن است که در لیگ برتر باشگاه‌های کشور که مسابقات کاملاً حساس دنبال می‌شود آیا کمیته داوران فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ نظارتی روی عملکرد داوران دارد یا خیر. در اصل تا چه زمانی باید حق تیم‌ فوتبال ذوب‌آهن به این شکل تضییع شود؟».

.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.