مدیریت بازار مسکن بدون داده‌های دقیق ممکن نیست

به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری خبرآنی، علی خضریان عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که مدیریت بازار مسکن بدون داده‌های دقیق ممکن نیست، اظهار کرد: اگر 10 میلیون مسکن هم ساخته شود، اما وزارت راه و شهرسازی نتواند بازار مسکن را از طریق شفافیت اطلاعات، مدیریت کند مشکل مسکن حل نخواهد شد

وی افزود: در این راستا مجلس در قانون اصلاح ماده 169 مکرر مالیات‌های مستقیم مصوب سال 99 و قانون ساماندهی زمین، مسکن و اجاره‌بها مصوب سال 1403 به تکمیل و بروزرسانی سامانه ملی املاک و اسکان توجه ویژه‌ای کرده که در دولت سیزدهم رشد خوبی داشت. در دولت فعلی هم این سامانه رشد خوبی داشته است.

وی ادامه داد: طی 4 سال اخیر 78 میلیون کدملی (90 درصد جمعیت)‌ به کدپستی در سامانه املاک و اسکان متصل شده که با خوداظهاری روزانه حدود 100 هزار نفر، 14 میلیون سرپرست خانوار از 25 میلیون اقدام به بروزرسانی اقامتگاه خود کرده‌اند.

خضریان افزود: با وجود رشد مناسب سامانه ملی املاک اسکان، برخی باندهای قدرت و ثروت برای تضعیف سامانه ملی املاک و اسکان و ایجاد مسیرهای موازی جهت اتصال کد ملی به کدپستی در تلاش هستند که با صراحت باید بگویم مجلس قاطعانه جلوی این اقدام غیرقانونی و مشکوک می‌ایستد.

انتهای پیام/

 

منبع : تسنیم
برچسب ها :

مدیریت بازار

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.