مکانیسم ماشه مانع توسعه حمل‌ونقل کشور نمی‌شود

به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری خبرآنی، فرزانه صادق مالواجرد وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به پرسش خبرآنی درباره اثرات تحریم‌ها و مکانیسم ماشه اظهار کرد: در حمل‌ونقل هوایی و دریایی، وجود تحریم‌ها و تشدید آن‌ها در سنوات گذشته حتماً بر معیشت مردم، بر توسعه و بر تمام موضوعاتی که ارتباط پیدا می‌کند در حوزه وزارت راه و شهرسازی، از ریل و جاده گرفته تا صنعت هوایی و کشتیرانی، اثرگذار بوده و نمی‌توان گفت هیچ اثری نداشته است. این تأثیرات همچنان در کشور و حوزه راه و شهرسازی مشاهده می‌شود.

وی تاکید کرد: همان‌طور که در سال‌های گذشته جانانه تمام تلاشمان این بوده که علی‌رغم همه تحریم‌ها بتوانیم توسعه را رقم بزنیم، با انگیزه بیشتری ان‌شاءالله ادامه خواهیم داد تا بتوانیم خدمات را بهتر برای مردم معنا کنیم. 

وی یادآور شد: این همایش‌آفرینی‌هایی که ما در جنگ 12 روزه همانند 8 سال دفاع مقدس شاهدش بودیم، اثربخشی‌اش از کجاست؟ نتیجه‌اش چیست؟ از قلیان اصالت و هویتی که خود مردم شریف ایران دارند. هر اتفاقی که رقم زده می‌شود، هر دستاوردی که باعث توسعه کشور می‌شود، همه و همه به یک موضوع ربط پیدا می‌کند و آن هم مردم هستند.

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب بصیر بودن و وقت‌شناسی مردم را با دقت و ظرافت بیان کردند. هرچه داریم از مردم است و هر آنچه که در این کشور وجود دارد به جهت رشادت زنان و مردان شهید است. ما در این سال‌ها مشکلات زیادی را پشت سر گذاشته‌ایم و اینکه بخواهند مشکل جدید دیگری روا بدارند، ربط پیدا می‌کند به اصولی که سال‌هاست به آن پایبند نیستند.

صادق افزود: در حوزه بنادر و حمل‌ونقل هوایی، اثرات مستقیم تحریم‌ها کاملاً مشهود بوده و اتفاقات بزرگی در این زمینه رقم خورده است. با این حال، برای موضوعاتی که دیشب رخ داد نیز پیش‌بینی‌های لازم در دولت انجام شده و امیدواریم بتوانیم مسیر توسعه را ادامه دهیم.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم
برچسب ها :

مکانیسم توسعه

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.