نمونه دوم ماهواره سنجشی پارس-1 تا پایان آذرماه پرتاب می‌شود

دکتر حسن یزدانیان، رئیس پژوهشگاه فضایی ایران، در حاشیه نمایشگاه الکامپ 1404 در گفت‌وگو با خبرنگار فضا و نجوم پایگاه خبری خبرآنی، با اشاره به برنامه‌های جاری و آینده این پژوهشگاه اظهار کرد: دو برنامه مهم در دستور کار داریم. نخست، پرتاب نمونه دوم ماهواره پارس-1 که یک ماهواره سنجشی است و ان‌شاءالله تا پایان آذرماه انجام خواهد شد. دوم، پرتاب نمونه دوم ماهواره ناهید-2 که این ماهواره ارتباطی نیز با پرتابگر داخلی به فضا ارسال می‌شود. 

وی با تشریح مأموریت این دو سری ماهواره افزود: سری ماهواره‌های پارس، ماهواره‌های سنجشی هستند و سری ناهید، ماهواره‌های ارتباطی. پس از پرتاب ناهید-2، همچنان ارتباط با این ماهواره برقرار است و پژوهشگاه مشغول بهینه‌سازی کیفیت عملکرد آن است.

یزدانیان ادامه داد: فرایند S&F به‌طور کامل انجام شده؛ به این معنا که یک پیام (text) به ماهواره ارسال می‌کنیم و همان پیام را از ایستگاه دریافت‌کننده در موقعیت دیگر تحویل می‌گیریم که این تبادل داده با موفقیت به انجام رسیده و پیگیری‌ها ادامه دارد.  

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران همچنین به اقدامات این مرکز در توسعه اکوسیستم اقتصاد فضا اشاره کرد و گفت: فعالیت‌های ما در این زمینه با جدیت ادامه دارد و فرآیند تجاری‌سازی تصاویر ماهواره‌ای در دستور کار است. اکوسیستم اقتصاد فضا مبتنی بر بخش خصوصی تعریف شده است، به این معنا که زیرساخت‌ها را باید ما فراهم کنیم تا بخش خصوصی بتواند سرویس‌دهی نهایی را انجام دهد. در حوزه سنجشی نیز تأمین تصاویر بر عهده ماست اما ارائه خدمات نهایی بر عهده بخش خصوصی خواهد بود. 

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.