زلنسکی پیش از دیدار با ترامپ خواستار تحریم‌های شدید علیه روسیه شد

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از نشریه پولیتیکو، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، که قرار است این هفته به نیویورک سفر کند و در آنجا با دونالد ترامپ، همتای آمریکایی خود، دیدار کند، طی اظهاراتی خواستار اعمال «تحریم‌های شدید» علیه مسکو شد.

زلنسکی روز یکشنبه در یک شبکه اجتماعی نوشت: روسیه باید پیامدهای کارهایش را احساس کند. باید پاسخ کافی داده شود تا روسیه مجبور شود به دنبال صلح برود

وی افزود: تحریم‌های شدید ابزاری است که می‌تواند جلوی تبدیل شدن روسیه به تهدیدی برای کشورهای اتحادیه اروپا را بگیرد.

به گفته زلنسکی، اوکراین «تقریباً هر روز» هدف حملات روسیه قرار دارد و در تسلیحات روسیه هزاران قطعه خارجی یافت شده که منشأ آنها اروپا، ایالات متحده و ژاپن بوده است.

رئیس‌جمهور اوکراین افزود: باید همه مسیرهای احتمالی تأمین و راه‌های دور زدن تحریم‌ها قطع شود.

زلنسکی قرار است در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک با ترامپ دیدار کند تا درباره تضمین‌های امنیتی که آمریکا حاضر است در چارچوب یک توافق صلح ارائه دهد، اطلاعات جدیدی را کسب کند.

درخواست وی برای تشدید تحریم‌ها پس از آن مطرح می‌شود که حریم هوایی برخی کشورهای عضو اتحادیه اروپا و ناتو توسط روسیه نقض شد.

پیش از این در ماه جاری میلادی، دست‌کم 20 پهپاد روسی وارد خاک لهستان شدند؛ اقدامی که ورشو آن را «تحریک‌آمیز» خواند. همچنین سه جنگنده روسی روز جمعه وارد حریم هوایی استونی شدند که این کشور آن را «تحریکی بسیار خطرناک» توصیف کرد.

کمیسیون اروپا روز جمعه بسته تحریمی تازه‌ای علیه روسیه ارائه داد که شامل تدابیری علیه شرکت‌های بیشتری در چین و هند است. این بسته همچنان نیازمند تأیید دولت‌های عضو اتحادیه اروپاست.

زلنسکی در پیام خود نوشت: ما امیدواریم نوزدهمین بسته تحریم‌های اتحادیه اروپا واقعاً دردناک باشد و ایالات متحده نیز به اروپایی‌ها بپیوندد.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.