«انگیزه و تلاش» کلید طلایی موفقیت دانش‌آموزان است

به گزارش سرویس‌خبری مهر، حجت الاسلام محمد حسن رستمیان پیش از ظهر یکشنبه در آئین نواختن زنگ جوانه‌ها به میزبانی دبیرستان دخترانه سپیده کاشانی دامغان با بیان اینکه نداشتن انگیزه شوق و اشتیاق مطالعه و یادگیری را کاهش می‌دهد، ابراز داشت: انتظار می‌رود مدیران و معلمان مدارس ایجاد رغبت و انگیزه بین دانش آموزان را تقویت کنند.

وی با بیان اینکه انسان بدون تلاش به هیچ جا نخواهد رسید، افزود: استمرار بر تلاش و مجاهدت در راه تحصیل علم راه رسیدن به مقصد است.

امام جمعه دامغان با بیان اینکه انگیزه و تلاش ابزار و دو عنصر کلیدی برای موفقیت دانش آموزان است، ابراز داشت: دانش آموزان باید با داشتن برنامه در مسیر علم آموزی گام‌های بلند بردارند.

رستمیان با تاکید بر اینکه کتاب‌ها و برنامه‌های درسی با دقت توسط کارشناسان تهیه شده است، تصریح کرد: این برنامه‌ها نیاز دانش آموزان در هر سن را تأمین می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه دانش آموزان باید به این برنامه‌ها اعتماد کنند، افزود: با تقویت انگیزه و داشتن پشتکار می‌توان به هدف مورد نظر دست یافت.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.