تارتار: لقب «تارتار انزلی‌چی» ‌انرژی خاصی برایم داشت/ هواداران ملوان بی‌نظیرند

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی از بندرانزلی، مهدی تارتار، سرمربی گل‌گهر سیرجان در نشست خبری پیش از دیدار تیمش مقابل ملوان بندرانزلی اظهار کرد: بسیار خوشحالم که بار دیگر به انزلی بازگشته‌ام؛ شهری که همواره خاطرات خوشی از آن دارم و هر بار در خیابان‌هایش قدم می‌زنم حال و هوایم عوض می‌شود. 

وی با بیان اینکه فردا شاهد دیداری جذاب خواهیم بود؛ چرا که ملوان هواداران پرشور و متعصبی دارد و هر 2 تیم انگیزه زیادی برای پیروزی دارند،‌گفت: همین موضوع کمک می‌کند که مسابقه‌ای زیبا و تماشاگرپسند برگزار شود. امیدوارم تیمی که استحقاق بیشتری دارد برنده بازی باشد. 

تارتار با اشاره به سابقه خود در انزلی بیان کرد: همواره شعار هواداران ملوان و لقب «تارتار انزلی‌چی» در ذهنم باقی مانده است و این لقب برایم انرژی خاصی داشت، اما اکنون به عنوان سرمربی گل‌گهر با تمام وجود برای موفقیت این تیم تلاش می‌کنم، با این حال هیچ‌گاه خاطرات خوب و شور و اشتیاق هواداران انزلی‌چی را فراموش نخواهم کرد و همیشه برای موفقیت ملوان نیز آرزو دارم. 

سرمربی گل‌گهر سیرجان در خصوص وضعیت تیمش پیش از دیدار فردا افزود: علی علیزاده به دلیل اخراج در بازی گذشته محروم است و یکی دو بازیکن هم مصدومیت جزئی دارند که امیدوارم با تلاش کادر پزشکی به بازی فردا برسند. سایر نفرات در شرایط خوبی قرار دارند و آماده این دیدار حساس هستند. 

وی با بیان اینکه فردا یک رقابت جدی پیش‌رو داریم و باید تمام تلاش خود را برای موفقیت گل‌گهر به کار ببریم، گفت: با وجود همه تعلق خاطر و خاطرات شیرینی که از انزلی دارم، اکنون در جایگاه مربیگری گل‌گهر هستم و تمام تمرکزم روی موفقیت این تیم خواهد بود. 

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.