پاسخ وکیل تتلو به شایعات عفو او

عاطفه حاذق وکیل امیر تتلو در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی در واکنش به شایعات مربوط به عفو تتلوف گفت: اخبار و شایعات درباره اینکه آقای مقصودلو (تتلو) مشمول عفو قرار گرفته را تایید نمی‌کنم چراکه تا این لحظه چیزی درباره این مسئله از سوی قوه قضائیه به ما اعلام نکرده‌اند.

وی ادامه داد: از نظر نهایی رئیس قوه قضائیه درباره توبه تتلو اطلاعی نداریم ولی اگر نظرشان را اعلام می‌کردند قاعدتا ما نیز مطلع می‌شدیم.

حاذق تصریح کرد: نکته مهم‌تر اینکه اگر تتلو مشمول عفو شده بود، حتما" خودش تا این لحظه باید وکلایش را در جریان قرار می‌داد که تا این لحظه هم چنین اتفاقی نیفتاده است‌.

وکیل تتلو گفت: درباره اینکه آقای مقصودلو جزو مشمولان این عفو قرار دارد یا خیر نیز خبر و اطلاعات دقیقی نداریم.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم
برچسب ها :

شایعات

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.