پوستک‌اوغلو رسماً سرمربی ناتینگهام‌فارست شد

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، باشگاه ناتینگهام‌فارست پس از قطع همکاری با نونو اسپیریتو سانتو، آنگه پوستک‌اوغلو را به عنوان جانشین این مربی پرتغالی انتخاب کرد. این مربی 60 ساله که اصالتی یونانی دارد و شهروند استرالیاست، با امضای قراردادی دو ساله هدایت این تیم لیگ برتری را بر عهده می‌گیرد. پوستک‌اوغلو که در اوایل ماه ژانویه پس از دو سال حضور روی نیمکت تاتنهام از سمت سرمربیگری این تیم اخراج شد، پس از توافق با ناتینگهام‌فارست دقایقی پیش وارد محل تمرین این تیم شد تا به نوعی رسماً کارش را آغاز کند.

نشریه انگلیسی «اتلتیک» هم ضمن تأیید انتخاب سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال استرالیا به عنوان سرمربی جدید ناتینگهام‌فارست، خبر داد که او در بازی خارج از خانه روز شنبه مقابل آرسنال در هفته چهارم لیگ برتر انگلیس، روی نیمکت این تیم خواهد نشست. پوستک‌اوغلو که فصل پیش تاتنهام را به قهرمانی در لیگ اروپا رساند، اخیراً مورد توجه باشگاه‌های الاهلی عربستان و برنتفورد هم قرار داشت.

ناتینگهام‌فارست از سه بازی اول خود، یک برد، یک تساوی و یک باخت کسب کرده و در حال حاضر با 4 امتیاز در رده دهم جدول رده‌بندی لیگ برتر است.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.