شرط عارف برای اصلاح ساختار وزارت جهاد کشاورزی سند

به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری خبرآنی، دفتر معاون اول رئیس جمهور با ارسال نامه ای به رفیع زاده معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با قید فوریت نوشت: نامه‌های وزیر جهاد کشاورزی در خصوص درخواست لغو مصوبه شماره 40379 شورای عالی اداری در مورد ساختار وزارت جهاد کشاورزی به استحضار عارف معاون اول رییس جمهور رسید پینوشت نمود:
جناب آقای دکتر رفیع زاده
با سلام - لطفاً در جلسه ای با جناب آقای دکتر نوری و همکارانشان به یک جمع بندی برسید؛ به‌هرحال مصوبه شورای عالی اداری باید توسط دستگاههای اجرایی پذیرفته و قابل اجرا تشخیص داده شود.»

بنابر این گزارش، درمرداد ماه سال جاری، شورای عالی اداری در یکصد و نود و پنجمین جلسه خود پس از 9 ماه بررسی کارشناسی، اصلاح ساختار وزارت جهاد کشاورزی را در 11 ماده تصویب و این مصوبه را به پیشنهاد سازمان اداری و استخدامی کشور برای اجرا ابلاغ کرد.

بر آن اساس تغییراتی در ساختار وزارت جهاد کشاورزی از جمله برخی سازمان های آن  ایجاد خواهد شد اما بلافاصله وزارت جهاد کشاورزی در واکنش به این ابلاغیه اعلام کرد که نظرات کارشناسی آنها در این ابلاغیه دیده نشده است و روند مذاکرات برای تغییر در آن شروع شد.

 بر اساس صحبت های جدید وزارت جهاد کشاورزی تغییراتی در این ابلاغیه روی خواهد داد. غلامرضا نوری وزیر جهاد کشاورزی در این ارتباط به پایگاه خبری خبرآنی گفت:  5 تا 10 درصد پست‌های این وزارتخانه برچیده می شود و در استانها نیز برای چابک سازی و کاهش هزینه‌ها در حدامکان به صورت تجمعی عمل می‌شود اما هیچ یک از ارکان وزارت جهاد کشاورزی حذف نخواهد شد زیرا تمام ارکان این وزارتخانه قانونی هستند.

وزارت جهاد کشاورزی ,

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.