قیمت جهانی نقره برای اولین بار از سال 2011 از 41 دلار عبور کرد

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از خبرگزاری تاس، بر اساس داده‌های معاملاتی روز دوشنبه، قیمت قراردادهای آتی نقره با موعد تحویل دسامبر 2025 در بورس کومِکس (زیرمجموعه بورس کالای نیویورک) برای نخستین‌بار از 14 سپتامبر 2011 از 40 دلار به‌ازای هر اونس عبور کرده است.

بر اساس این گزارش، در ساعت 1:50 به وقت گرینویچ، قیمت نقره 41٫01 دلار به‌ازای هر اونس تروا بود  که افزایش 0٫64 درصدی نشان می‌دهد.

این در حالی است که قیمت این فلز گران‌بها در اوج خود در روز دوشنبه به 41٫48 دلار به‌ازای هر اونس رسید و افزایش 1٫79 درصدی را ثبت کرد.

این گزارش حاکی است که تا ساعت 7:50 بامداد به وقت مسکو (4:50 به وقت گرینویچ)، قیمت نقره با رشد 1٫52 درصد به 41٫37 دلار به‌ازای هر اونس تروا رسید.

در عین حال، قیمت قراردادهای آتی طلا با موعد تحویل دسامبر 2025 نیز با رشد 0٫83درصدی در سطح 3546٫2 دلار به‌ازای هر اونس تروا معامله شد.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم
برچسب ها :

جهانی اولین

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.