قطعه دوم آزادراه تهران-شمال به مدت 4 روز مسدود شد

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، سرهنگ احمد کرمی‌اسد، رئیس پلیس راه راهور فراجا، اعلام کرد: به دلیل انجام عملیات عمرانی و راهسازی، قطعه دوم آزادراه تهران-شمال از روز سه‌شنبه 11 شهریور 1404 از ساعت 9 صبح تا ساعت 8 صبح روز شنبه 15 شهریور 1404 در هر دو جهت مسدود خواهد بود.

وی افزود: طی این مدت، امکان تردد در این بخش از آزادراه وجود ندارد و رانندگان و مسافران عزیز که قصد سفر به استان‌های شمالی و شهرهای مسیر چالوس را دارند، لازم است از مسیرهای جایگزین استفاده کنند.

رئیس پلیس راه توصیه کرد: رانندگانی که از آزادراه تهران-شمال در قطعه اول عبور کرده‌اند، پس از رسیدن به انتهای این قطعه، از جاده قدیم و مسیرهای شهرستانک و کندوان برای ادامه مسیر خود استفاده نمایند.

همچنین سرهنگ کرمی‌اسد تأکید کرد: با توجه به احتمال افزایش بار ترافیکی در این ایام، پیشنهاد می‌شود رانندگان برای کاهش ترافیک، از محورهای جایگزین فیروزکوه، هراز، آزادراه رشت-قزوین و مسیر رودبار-منجیل نیز استفاده کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این محدودیت تردد به منظور ایمنی و تسهیل انجام عملیات راهسازی اعمال شده و از همکاری و همراهی شهروندان سپاسگزاریم.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.