سومین عملیات موفق فراجا علیه تروریست‌ها/ کشف خانه تیمی در خاش فیلم

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، سردار منتظرالمهدی سخنگوی فراجا از سومین عملیات موفق نیروهای پلیس در مبارزه با تروریسم طی 72 ساعت گذشته خبر داد.

وی با اشاره به اقدامات اخیر فراجا اظهار داشت: پس از شناسایی و هلاکت 8 تروریست دخیل در حادثه تروریستی ایرانشهر و کشف کارگاه تولید مواد منفجره و جلیقه‌های انتحاری، این بار واحدهای مبارزه با تروریسم پلیس موفق شدند خانه تیمی دیگری را در شهرستان خاش شناسایی کنند.

سخنگوی پلیس افزود: در بازرسی از این خانه تیمی، مقدار متنابهی مواد پیش‌ساز بمب، جلیقه‌های انتحاری و ادوات نظامی کشف و ضبط شد.

گفتنی است، پس از دستور فرمانده کل انتظامی کشور، عملیات گسترده‌ای علیه عوامل جنایتکار و گروهک‌های تروریستی در دستور کار فراجا قرار گرفته و طی روزهای اخیر با جدیت دنبال می‌شود.

.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.