کشف ۱۵ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان سمنان

به گزارش سرویس‌خبری مهر، سردار سیدموسی حسینی عصر چهارشنبه در گفت‌و گو با سرویس‌خبریان در محل فرماندهی انتظامی سمنان در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان، طی اقدام اطلاعاتی از انتقال محموله‌ی کالای قاچاق در محور مواصلاتی استان سمنان باخبر شدند.

وی گفت: پلیس حین کنترل خودروهای عبوری در محور شهرستان شاهرود، به یک دستگاه کامیونت مشکوک و برای بررسی بیشتر آن را متوقف کردند.

حسینی ادامه داد: مأموران در بازرسی تخصصی از بار خودرو، انواع کالای قاچاق شامل، یک هزار و ۷۵۰ پاکت تنباکو میوه‌ای، یک هزار و ۴۰۴ عدد انواع حنای هندی، انواع لوازم آرایشی بهداشتی و… قاچاق کشف کردند.

فرمانده انتظامی استان سمنان ارزش این محموله را برابر نظر کارشناسان امر بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: خودرو پس از هماهنگی‌های لازم توقیف و فرد متخلف به مراجع قانونی معرفی شد.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.