رد پیشنهاد رئال مادرید برای معاضه بازیکن با آرسنال

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، پیشنهاد باشگاه رئال مادرید به آرسنال برای معاوضه بازیکن برای هموار شدن مسیر انتقال ویلیان سالیبا به مادرید از سوی باشگاه انگلیسی رد شد.

رئال مادرید با وجود جذب سه مدافع جدید در تابستان سال جاری، همچنان مترصد فرصت‌هایی جدید برای خرید مدافع قبل از بسته شدن پنجره نقل و انتقالات تابستانی است و ویلیام سالیبا، بازیکن فرانسوی آرسنال یکی از گزینه‌ها مادریدی‌ها بود.

اولین ابراز تمایل رئالی‌ها به سالیبا 12 ماه قبل صورت گرفت؛ آن هم در حالی که توپچی‌های در تلاش برای تمدید قرارداد این بازیکن بودند. این اتفاق امسال هم رخ داد و این در شرایطی است که بازیکن هنوز تا سال 2027 با آرسنال قرارداد دارد. با وجود انگیزه فراوان رئال مادرید به جذب سالیبا این جابجایی بعید به نظر می‌رسد به خصوص بعد از ادعای اخیر میکل آرتتا سرمربی توپچی‌ها که گفت بازیکن 23 ساله‌اش به او گفته از زندگی در شمال لندن راضی است و قصد ترک آن را ندارد.

کمترین رقم که می‌تواند آرسنال را برای فروش سالیبا وسوسه کند 80 میلیون یورو است اما رئال نمی‌خواهد چنین رقمی برای خرید بازیکن هزینه کند و احتمالاً صبر خواهد کرد تا در پایان قراردادش او را به عنوان بازیکن آزاد جذب کند؛ البته این منوط به آن است که تا آن زمان آرسنال و آرتتا نتوانند بازیکن را به تمدید قرارداد ترغیب کنند.

در همین حال نشریه اسپورت اسپانیا مدعی شده یکی از پروژه‌های رئال مادرید برای جذب سالیبا طرح معاوضه بازیکن بود؛ به این شکل که رودریگو، وینگر برزیلی رئالی‌ها به لندن برود و سالیبا در جهت معکوس به مادرید سفر کند.

بر اساس این گزارش؛ با توجه به یکسان بودن قیمت دو بازیکن، هیچ مبلغی میان دو باشگاه رد و بدل نمی‌شد و آنها صرفاً میان دو تیم جابجا می‌شدند که البته این پیشنهاد فوراً از سوی آرسنال رد شده است.

گفته می‌شود گزینه جایگزین فلورنتینو پرس ابراهیما کوناته مدافع لیورپول است که تنها یک فصل دیگر قرارداد دارد و هنوز نتوانسته با مرسی‌سایدی‌ها برای تمدید قراردادش به توافق برسد.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.