به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، بابک محمودی؛ رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلالاحمر، در بازدید از مرز خسروی اعلام کرد:در مسیر نجف تا کربلا، 75 درمانگاه و بیش از 7 هزار و 500 نیروی امدادی در خاک عراق مستقر هستند. تاکنون، همزمان با نزدیکشدن به روز اربعین، بیش از چهار میلیون نفر از خدمات امدادی و درمانی هلالاحمر در مسیرهای عراق و ایران بهرهمند شدهاند.
وی با تأکید بر تداوم این خدمات تا پایان بازگشت تمامی زائران اربعین حسینی افزود:بلافاصله پس از پایان عملیات اربعین، طرح همسفران خورشید از یکشنبه 28 صفر آغاز میشود که در آن به استقبال زائران و مشتاقان حرم مطهر امام رضا(ع) خواهیم رفت.
محمودی در پایان بیان کرد: این برنامه تا پایان سفر زائران ادامه خواهد داشت و امدادگران جمعیت هلالاحمر با تمام توان در خدمت مردم خواهند بود.
انتهای پیام/