رشد 71 درصدی تولید برق نیروگاه های خورشیدی

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، محسن طرزطلب، رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق اظهار داشت: تولید برق نیروگاه‌های خورشیدی با 71 درصد رشد از 357 میلیون کیلووات ساعت به 610 میلیون کیلووات ساعت افزایش یافته است.

معاون وزیر نیرو افزود: درهمین باره به تولید نیروگاه‌های بادی اشاره کرد و گفت: همچنین تولید برق نیروگاه‌های بادی نیز از 413 میلیون کیلووات ساعت به 432 میلیون کیلووات ساعت افزایش یافته است.

وی با بیان این که هم اکنون ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیرکشور به 1868 مگاوات رسیده است، خاطرنشان کرد: این درحالی است که در پایان تیرماه سال گذشته این میزان 1232 مگاوات بود و تنها در یکسال گذشته 636 مگاوات نیروگاه جدید وارد مدار شده و سهم انرژی‌های تجدیدپذیر را از مجموع سبد تولید برق کشور به 1.9 درصد افزایش داده است.

رئیس سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی (ساتبا) در خصوص برنامه‌های در دست اجرای این سازمان گفت: در حال حاضر در فاز اول احداث 7 هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر که عمدتا از نوع خورشیدی است، برنامه ریزی و نهایی شده است و تمام تمرکز ساتبا برای تحقق این هدف و‌کمک به کاهش ناترازی برق کشور است.

طرز طلب با تاکید بر این که تا پایان امسال سهم انرژی های تجدیدپذیر از سبد تولید برق کشور به بیش از 5 درصد افزایش خواهد یافت، خاطرنشان ساخت: در حال حاضر ایران به کارگاه بزرگی در زمینه انرژی های تجدیدپذیر تبدیل شده و انقلاب بزرگی در این خصوص. رخ داده است که به تدریج آثار آن در هفته های آتی نمایان خواهد شد.

انتهای پیام/

 

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.