اجرای طرح برخورد با سارقان در میامی؛ ۹ سارق و مالخر دستگیر شدند

به گزارش سرویس‌خبری مهر، سرهنگ سید مهدی موسوی عصر پنجشنبه در گفت‌وگو با سرویس‌خبریان به میزبانی فرماندهی انتظامی میامی با بیان اینکه طرح ۷۲ ساعته برخورد با سارقان در این شهرستان به اجرا درآمد، ابراز داشت: در این طرح تمامی تجهیزات و امکانات به کار گرفته شدند.

وی با بیان اینکه اقدامات تخصصی و عملیاتی در این طرح انجام شد، افزود: این طرح منجر به شناسایی و دستگیری ۹ سارق و مالخر در این پرونده شده است.

فرمانده انتظامی میامی با بیان اینکه هدف از اجرای طرح ایجاد آرامش و امنیت پایدار برای شهروندان است، ابراز داشت: این سارقان به انجام ۲۱ فقره سرقت اعتراف و برخی اموال به مال‌باختگان بازگشت.

موسوی با بیان اینکه پنج واحد جمع‌آوری ضایعات نیز در میامی مورد بازدید قرار گرفت، تصریح کرد: دو واحد به دلیل کشف تعدادی اموال مسروقه پلمب شدند.

وی از کشف موتورسیکلت سرقتی در اجرای طرح خبر داد و گفت: این طرح‌ها همچنان برای حذف چرخه سرقت با جدیت ادامه دار خواهد بود.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.