خدمات‌رسانی 2314 اتوبوس به زائران تهرانی اربعین 1404

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، مهرداد جهانی مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان تهران اظهار کرد: 2314 دستگاه اتوبوس در ایام اربعین به زائران خدمات‌رسانی می‌کنند و تاکنون 899 دستگاه اتوبوس و 20247 نفر مسافر به مرزهای هدف و نجف اعزام شده‌اند.

وی با اشاره به تدابیر اندیشیده شده برای تسهیل حمل‌ونقل زائران اربعین حسینی افزود: برنامه‌ریزی شده که 80 درصد بلیت‌های حمل‌ونقل به صورت اینترنتی عرضه شود تا زائران بتوانند به راحتی و بدون هیچ مشکلی بلیت‌های خود را تهیه کنند.

وی افزود: مدیریت جریان عظیم زائران در ایام اربعین که با انتخاب مرزهای متنوع و شرایط پویای سفر همراه است، به دقت انجام می‌شود. از این رو از زائران تقاضا می‌شود سفر خود را به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که پیش از ایام پیک آغاز شود و حتماً بلیت خود را پیش از مراجعه به پایانه‌های مسافربری از سامانه‌های رسمی تهیه کنند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان تهران یادآور شد: برای نخستین بار، پیش‌فروش بلیت برگشت زائران اربعین از مرزهای مهران و خسروی به منظور مدیریت سفر برگشت و جلوگیری از هرج و مرج فراهم شده است.

جهانی با اشاره به جایگاه ویژه استان تهران در کشور افزود: به دلیل موقعیت جغرافیایی و قرارگیری استان تهران در مسیر ارتباطی سایر استان‌ها، حجم بالایی از ترددها از این استان عبور می‌کند. از این رو، تمامی وسایل حمل‌ونقل عمومی استان در ایام اربعین فعال و آماده خدمت‌رسانی به زائران عزیز هستند.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.