تتو و پرسینگ دروازه ورود «اچ آی وی» به بدن

قباد مرادی، رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتگو با سرویس‌خبری پایگاه خبری خبر آنی با اشاره به خطرات ناشی از انجام تتو و پرسینگ در شرایط غیربهداشتی هشدار داد: اگر تاتو در محیط‌هایی که اصول استریلیزاسیون رعایت نمی‌شود انجام شود، می‌تواند موجب انتقال بیماری‌هایی مانند هپاتیت B، هپاتیت C و ویروس HIV شود و این بیماری‌ها عمدتاً از طریق خون منتقل می‌شوند و بسیار جدی هستند و توصیه اکید ما پرهیز از انجام این اقدامات در محیط‌های غیرایمن است.

مرادی همچنین در خصوص وضعیت درمان بیماری HIV در کشور گفت: پیش‌بینی می‌شود حدود ۴۰ هزار نفر در کشور مبتلا به HIV باشند، که از این تعداد تاکنون تقریباً ۲۵ تا ۲۶ هزار نفر شناسایی شده‌اند و بقیه ممکن است از ابتلای خود بی‌خبر باشند.

درمان HIV مادام‌العمر است؛ قطع دارو مساوی با بازگشت ویروس

وی افزود: در حال حاضر، درمان‌هایی که در دنیا برای HIV استفاده می‌شود، در ایران هم در دسترس است و این داروها اگر به‌طور منظم مصرف شوند، فرد می‌تواند یک زندگی کاملاً طبیعی مانند سایر افراد جامعه داشته باشد، اما این درمان‌ها مادام‌العمر هستند؛ به این معنا که فرد مبتلا باید تا پایان عمر دارو را مصرف کند و در صورت قطع درمان، احتمال افزایش مجدد بار ویروسی و انتقال بیماری وجود دارد.

تتو و پرسینگ دروازه ورود «اچ آی وی» به بدن

مرادی در ادامه خاطرنشان کرد: تحقیقات در خصوص درمان‌های مقطعی یا درمان قطعی HIV در دنیا در حال انجام است و نتایجی نیز منتشر شده، اما تا زمانی که این روش‌ها به مرحله تولید انبوه دارویی و تأیید نهایی نرسند، نمی‌توان آن‌ها را به عنوان راه‌حل قطعی در نظر گرفت.

وی با تأکید بر اینکه پیشگیری همچنان مهم‌ترین ابزار مقابله با HIV و هپاتیت است، گفت: رفتارهای پرخطر مانند انجام تتو و پرسینگ در فضاهای غیرمجاز، نه تنها سلامت فرد را به خطر می‌اندازد، بلکه هزینه‌های اجتماعی و بهداشتی سنگینی نیز برای کشور در پی دارد.

منبع : مهر
برچسب ها :

پرسینگ دروازه

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.