۴ کشته و ۱۳ زخمی در اوگاندا پس از سقوط تاکسی به داخل رودخانه

به گزارش سرویس‌خبری مهر به نقل از الجزیره، طبق بیانیه پلیس، یک تاکسی مسافربری که از منطقه بوسیا به سمت تورورو در حرکت بود، پس از زیر گرفتن یک عابر پیاده، در پل آمونگورو به داخل رودخانه مالابا سقوط کرد.

در این بیانیه آمده است: تحقیقات اولیه نشان می‌دهد که راننده وسیله نقلیه، هنگام حرکت با سرعت بالا، یک عابر پیاده را که قصد عبور از جاده را داشت، زیر گرفته و کشته است.

پلیس افزود: «راننده کنترل خود را از دست داده، از جاده منحرف شده، به پل برخورد کرده و به رودخانه مالابا در پایین پل سقوط کرده و سه مسافر کشته و ۱۳ نفر دیگر، از جمله راننده، زخمی شده است.»

به گفته پلیس، قربانیان برای مراقبت‌های پزشکی به یک مرکز بهداشت عمومی در همان نزدیکی منتقل شدند، در حالی که اجساد متوفیان برای معاینات پس از مرگ به سردخانه همان مرکز منتقل شد.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.