گسترش همکاری‌های داخلی و بین المللی موزه‌های دفینه در حوزه مرمت

به گزارش سرویس‌خبری مهر، جواد جمالی رئیس پردیس موزه‌ای دفینه که در مراسم افتتاح آکادمی بین المللی مرمت آثار تاریخی به عنوان مدیر این آکادمی معرفی شد گفت: طراحی، اجرا، نظارت بر پروژه‌های مرمتی با رویکرد علمی و تخصصی و بین نهادی، تولید و نشر دانش و محتوای آموزشی تخصصی در حوزه مرمت، ایجاد ساختارهای ارتباطی مؤثر با نهادهای فرهنگی و پژوهشی، کسب درآمد پایدار از طریق ارائه خدمات تخصصی، آموزش، مشاوره و تولید محصولات علمی و هنری و توسعه و تبیین روش‌های روزآمد اصالت سنجی آثار تاریخی از جمله اهداف این آکادمی است.

وی گفت: مأموریت‌های آکادمی مرمت شامل طراحی و اجرای دوره‌های مهارتی، تخصصی و بازآموزی در حوزه نگاهداشت و مرمت آثار تاریخی و هنری، تدوین محتوای آموزشی استاندارد و بومی سازی شده در حوزه‌های مرمت و نگاهداشت پیشگیرانه، تربیت مربیان و کارشناسان خبره برای تأمین نیاز تخصصی نهادهای فرهنگی کشور، شناسایی، حفظ و ترویج مهارت‌های سنتی در حال زوال و شناخت روش‌های مرمت و نگهداری این آثار و همکاری مستمر با ایکوم ایران برای دست یابی به اهداف آموزشی، پژوهشی و خدماتی در حوزه نگهداشت میراث فرهنگی است.

جمالی همچنین ایجاد زیرساخت برای صدور خدمات تخصصی مرمت و حفاظت و گسترش همکاری‌های داخلی و بین المللی و ارائه خدمات تخصصی در حوزه مرمت را جزو رسالت‌های آکادمی دانست.

آکادمی بین المللی مرمت آثار تاریخی امروز در محل ساختمان موزه دفینه با حضور مدیرعامل مؤسسه موزه‌های بنیاد و رئیس ایکوم ایران به صورت رسمی افتتاح شد.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.