121 هزار سهام‌دار با اوراق «همیار» سبد دارایی خود را بیمه کردند

به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری خبرآنی، بر اساس اعلام مدیریت نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار، از تعداد 131 هزار و 933 نفری که به خرید طرح همیار اقدام کرده‌اند، 10 هزار و 383 نفر به دلیل بیش‌تر بودن دارایی‌شان از 500 میلیون تومان یا نداشتن سهام بورس یا فرابورس در سبد پایه، غیر مجاز بوده‌اند، در نتیجه خرید بیمه 121 هزار و 550 سهام‌دار معتبر تشخیص داده شده است.

پیش‌تر، در تاریخ 31 تیرماه، صندوق تثبیت بازار سرمایه، با احتساب خریدهای تکراری، اشتباه و حذف شده، تعداد مشارکت کنندگان در طرح همیار را بیش از 138 هزار نفر تخمین زده بود، اما در پایان مبادلات دیروز، با پالایش و تدقیق آمار، اقدام 119 هزار و 422 سهام‌دار به خرید بیمه سهام، معتبر تشخیص داده شد.

طبق این گزارش، اوراق تبعی «همیار» با هدف حمایت از سهام‌داران حقیقی و تضمین حداقل بازده یک‌ساله برای سبدهای سهام، با هم‌کاری صندوق تثبیت بازار سرمایه تا 8 مرداد تمدید شد.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.