صالحی امیری: ملت ایران در کنار انقلاب اسلامی ایستاد

به گزارش پایگاه خبری خبر آنی، سید رضا صالحی امیری روز چهارشنبه در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان البرز و امام جمعه کرج افزود: چنانچه در جریان جنگ ۱۲ روزه شکایات عمومی را که در ایام عادی حتی در نوروز وجود داشت، در این بحران شاهد نبودیم. این یعنی درک مردم از شرایط فراتر از توقعات روزمره بود.

وزیر میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: آنچه دشمن طراحی کرده بود با رفتارشناسی دقیق نظام مقاومت مردمی و عملکرد جهادی دولت ناکام ماند و در ۱۲ روز نخست، دولت در حوزه خدمات‌رسانی، بیش از یک و نیم برابر دوره مشابه در زمان عادی خدمت‌رسانی کرد.

وی افزود: طی این مدت بیش از ۸۶۰ هزار تن کالای اساسی از بنادر کشور توزیع شد و هیچ‌گونه کمبودی احساس نشد. این‌ها همه نشانه‌هایی از آمادگی، انسجام و وفاداری مردم و دولت به نظام اسلامی است.

صالحی امیری, از مشارکت بی‌نظیر هتل‌داران و فعالان بخش خصوصی در اسکان و تغذیه رایگان مهمانان و آسیب‌دیدگان تقدیر کرد و گفت: صحنه‌هایی همچون پخت غذای روزانه برای هزاران نفر و اسکان رایگان در هتل‌های پنج‌ستاره، یادآور دوران دفاع مقدس و اربعین حسینی بود. از رسانه ملی خواستیم این تصاویر مستند و ماندگار را ثبت و پخش کند.

وزیر میراث‌فرهنگی, صنایع دستی و گردشگری گفت: یکی از پیشنهاداتی که مورد استقبال قرار گرفت، ایجاد موزه جنایات رژیم صهیونیستی در یکی از کاخ‌موزه‌های کشور است تا آثار جنایات این رژیم برای آیندگان ثبت شود.

وی در ادامه از احیای گردشگری به‌عنوان یک ضرورت ملی یاد و بیان کرد: ما ۱۴ راهبرد برای احیای گردشگری داخلی و مذهبی تدوین کرده‌ایم و تمرکز شش‌ماهه بر جذب گردشگران از کشورهای شیعه‌نشین و منطقه خلیج فارس خواهد بود تا بتوانیم مراکز اقامتی، هتل‌ها، بوم‌گردی‌ها و زیرساخت‌های گردشگری را دوباره فعال کنیم.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: همچنین مدیریت استان البرز در شرایط ویژه و با ترکیب متنوع اقوام، مذاهب و تفکرات مختلف، الگویی موفق از وحدت، همبستگی و خدمت‌رسانی در حوادث اخیر بود.

صالحی امیری بیان داشت: صحنه‌ای که امروز در البرز شاهد آن هستیم، حاصل مدیریتی هماهنگ و دقیق است. برخلاف بسیاری از استان‌ها که دارای ساختارهای نسبتاً همگون هستند، البرز از تنوع قومی، مذهبی و فکری برخوردار است و مدیریت چنین ترکیبی، کار دشواری است.

وی افزود: در حوادث اخیر، استاندار البرز با تمام توان در کنار مردم ایستاد و ما شاهد انسجام و عملکرد موفقی از مدیران استانی بودیم.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.