سازمان غذا و دارو: فرآورده‌های غیرمجاز دارای ترکیبات مضر و سمی هستند

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، سعید مهرزادی با اشاره به گسترش عرضه فرآورده‌های فاقد مجوز بهداشتی تأکید کرد: اطلاع‌رسانی درباره مضرات این اقلام و اعلام ممنوعیت مصرف آن‌ها برعهده سازمان غذا و دارو است، اما مقابله با توزیع و فروش‌شان نیازمند همکاری و اقدام هماهنگ دستگاه‌های اجرایی و نظارتی کشور است.

وی گفت: فرآورده‌های غیرمجاز سلامت که بدون تأییدیه و مجوز بهداشتی وارد بازار می‌شوند، به دلیل دارا بودن ترکیبات مضر و گاه سمی، می‌توانند سلامت مصرف‌کنندگان را به‌طور جدی تهدید کنند. سازمان غذا و دارو بارها در اطلاعیه‌های رسمی خود نسبت به خطرات استفاده از این اقلام هشدار داده است.

سرپرست اداره کل بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان غذا و دارو افزود: برخورد با عرضه این محصولات در بسترهای غیررسمی برعهده نهادهایی چون وزارت صمت، نیروی انتظامی، شهرداری‌ها و سازمان تعزیرات حکومتی است.

مهرزادی خاطرنشان کرد: این اداره کل آمادگی دارد ضمن پیگیری موضوع از مسیرهای قانونی، گزارش‌های مردمی و مستندات موجود را برای اقدامات لازم در اختیار مراجع ذی‌ربط قرار دهد.

انتهای پیام/ 

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.