عدم دریافت مجوز ملی کار دست 3 باشگاه داد/ شروع فصل آینده با 3 امتیاز منفی!

به گزارش خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال سه باشگاه شمس آذر قزوین، استقلال خوزستان و هوادار را به دلیل عدم دریافت مجوز ملی، به کسر سه امتیاز محکوم کرد.

به این ترتیب این سه باشگاه فصل آینده را با سه امتیاز منفی در لیگ‌های خود آغاز خواهند کرد. تیم‌های شمس آذر و استقلال خوزستان در لیگ برتر و هوادار در لیگ دسته اول حضور دارند.

طبق آیین‌نامه سازمان لیگ، تیم‌هایی که نتوانند مجوز ملی دریافت کنند، در سال اول به کسر سه امتیاز محکوم خواهند شد. به همین دلیل هم سه باشگاه شمس آذر قزوین، استقلال خوزستان و هوادار که فصل قبل نتوانستند مجوز ملی بگیرند با این حکم مواجه شده‌اند.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.