حیدری: مهمترین هدفم در دوره دوم ریاست، بحث بیمه ناجیان غریق است

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، مهدی حیدری پس از انتخاب مجددا به عنوان رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی اظهار داشت: برای دور دوم با رای اعتماد اعضای مجمع این مسئولیت بر عهده من سپرده شد. فدراسیون ما به نوعی متفاوت‌تر از فدراسیون‌های دیگر است و منهای بحث قهرمانی، وظیفه اصلی و مسئولیت اجتماعی آن بحث حفاظت از جان انسان‌ها در اماکن آبی است. این امر با تربیت ناجیان خوب و توانمند میسر خواهد شد و انشاءالله بحث ارتقا سطح علمی، فنی، آمادگی جسمانی و ورزشی ناجیان را در دستور کار داریم. امیدوارم این موضوع در کمیته آموزش مصوب شود و این برنامه را بتوانیم اجرایی کنیم.

وی در مورد حواشی فدراسیون در دوره گذشته و حضور 5 دبیر در این فدراسیون گفت: دوستانی که با من کار کردند، می‌دانند کار کردن با من سخت‌ است. صبح اولین نفر در فدراسیون هستم و تا آخر نیز حضور دارم. دبیرانی که با ما کار کردند همه افراد خوب و توانمندی بودند و سطح انتظار من نیز همین بود، اما یکی از عزیزان محل کارش با ادامه ماموریت مخالفت نکرد یا عزیزانی که تغییر شغل دادند. انتظار از شغل دبیر به عنوان نفر اجرایی فدراسیون این است که بتواند پا به پای ما بدود.

رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی در مورد  حواشی برخی مسابقات عنوان کرد: در خصوص بحث مسابقات به این شکل نیست. رشته ما طوری است که در بحث نجات غریق بچه‌ها همه شناگر هستند. امسال ناجی 23 سال بودم، اما قبل اینکه ناجی غریق بشوم، شناگر بودم و مربیگری شنا را قبل از نجات غریق گرفتم. در رشته سه‌گانه قطعاً قهرمانان دوومیدانی، شنا و دوچرخه‌سواری هستند و حضور دارند اما در بخش ماده امدادی ساحلی بحث‌هایی است.

حیدری تصریح کرد: خیلی از قهرمانان دوومیدانی حضور پیدا کردند و سختی مواد نجات غریق را لمس کردند. همان‌طور که خیلی از قهرمانان شنا که برای آنها احترام زیادی قائل هستم و از دوستان ما هستند، در مسابقات نجات غریق حضور پیدا و سختی کار را دیدند. حمل آدمک و موانع و شرایطی که هست به نوعی متفاوت است. سعی کردیم از بهترین نفرات رشته‌های دیگر و خودمان استفاده کنیم، اما در مواد تخصصی نجات غریق حضور پیدا و تمرین کنند؛ چرا که هدف نهایی ما کسب مدال و افتخار برای کشور است.

وی در مورد مهمترین برنامه‌های دور دوم ریاست خود گفت: مهمترین بحث شاید بیمه ناجیان غریق باشد. دور اول برنامه‌ریزی کردیم که نجات غریق به عنوان شغل و با ردیف کد بیمه‌ای شغل مشخص شود. در بحث ساماندهی سواحل، سالی که شروع کردیم حقوق ناجیان غریق دو میلیون و پانصد بود اما امسال سعی کردیم حداقل به دستمزد اداره کار برسانیم. این هماهنگی بین وزارت ورزش، وزارت کشور، استانداری‌ها و نقش هیئت‌ها خیلی پررنگ بود و این ایجاد انگیزه برای ناجیان غریق به عنوان نفراد امداد در سواحل بود تا حضور پیدا کنند.

رئیس فدراسیون نجات غریق خاطرنشان کرد: امیدوارم بتوانیم که برنامه‌هایی که از قبل عقب مانده است را انجام بدهیم. می‌گویند املای نانوشته غلط ندارد و با تیمی که همراه ما هستند، بازبینی مجدد انجام بدهیم. اسبقیان دستور داد که نقاط ضعف را اصلاح کنیم و پر قدرت‌تر از قبل خدمت کنیم.

حیدری در خصوص نبود باشگاه و لیگ در این رشته گفت: در خصوص باشگاه‌ها ابتدا باید مجوز باشگاه‌ها را از کمیسیون ماده 5 وزارت ورزش اخذ کنیم. رشته ما رشته‌ای است که به نوعی بحث آن مسئولیت اجتماعی و ایمنی اماکن آبی است. در دستور کار ما است که باشگاه‌های نجات غرق، غواصی و لیگ را راه بیندازیم. لیگ عنوان ورزش حرفه‌ای است و حضور بخش خصوصی در آن همراه است. قطعاً با راه‌اندازی باشگاه‌ها، سرمایه‌گذار یا بخش خصوصی رغبت به حضور می‌کنند و در راستای گسترش ورزش حرفه‌ای لیگ را نیز راه می‌اندازیم.

وی در مورد انصراف 14 کاندیدا در انتخابات گفت: دوست داشتم که بیایند. یکی، دو نفر از کاندیداها همین امروز محبت داشتند و کنار کشیدند. این دوستان و عزیزان از سرمایه‌های ورزش ما هستند و قابل احترام هستند. سعی می‌کنم با افراد کاندیدا و صاحب نظر در ورزش ما ارتباط بگیریم و از پیشنهادات آنها در راستای اصلاح رشته خود استفاده کنیم. وقتی خردجمعی باشد ما می‌توانیم قوی‌تر عمل کنیم.

رئیس فدراسیون نجات غریق در مورد احتمال استفاده از سرپرست فدراسیون گفت: تابع قوانین وزارت ورزش هستیم. دوستان و عزیزانی که پیشکسوت و عزیز هستند قدم‌شان روی چشم و در خدمت‌شان هستیم، اما برای حضور عزیزانی که از وزارت ورزش هستند تابع نظر وزارت ورزش هستیم.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.