به گزارش خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، با وجود اینکه تمرینات تراکتور در کشور ترکیه چند روزی است شروع شده، ولی ریکاردو آلوز هافبک پرتغالی این تیم همچنان در تمرینات حضور ندارد.
وکیل این بازیکن مدتی پیش با ارسال ایمیل به باشگاه تراکتور، خواهان فسخ قرارداد این بازیکن شد، ولی تراکتوریها با این درخواست مخالفت و اعلام کردند که آلوز باید در تمرینات شرکت کند.
بر اساس این گزارش، تراکتوریها همچنان منتظرند تا شاید آلوز موضع خود را تغییر دهد، این در حالی است که برخی از بازیکنان تراکتور هم با ارسال پیغام به این بازیکن، از آلوز خواستهاند تا به اردوی تراکتور اضافه شود.
موضع هافبک پرتغالی هنوز تغییر نکرده و این در حالی است که آلوز تحت قرارداد باشگاه تراکتور است. اگر او به تمرینات این تیم برنگردد، این احتمال وجود دارد که باشگاه تراکتور به صورت رسمی و حقوقی پیگیر این ماجرا شود.
انتهای پیام/