مدافع سنگالی گل‌گهر در تیررس سپاهان

به گزارش خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، با وجود اینکه تمرینات گل‌گهر سیرجان آغاز شده است، عثمان اندونگ مدافع سنگالی این تیم به ایران نیامده و ظاهراً قصد جدایی از گل‌گهر را دارد. او در فصل گذشته عملکرد خوبی داشت و آخرین خبرها حاکی از آن است که عثمان در تیررس باشگاه سپاهان قرار گرفته است. اصفهانی‌ها درصدد توافق با این بازیکن هستند، ولی او هنوز تصمیم نهایی‌اش را برای حضور در ایران نگرفته است.

 

بر اساس این گزارش، کاوه رضایی مهاجم سپاهان هم فصل آینده برای این تیم بازی خواهد کرد و جدایی‌اش از جمع زردپوشان منتفی شد. بعد از اتمام فصل خبرهایی درباره جدایی این بازیکن مطرح شد، ولی با آمدن محرم نویدکیا شرایط تغییر کرد و رضایی در سپاهان ماندنی شد. او در تمرینات سپاهان حضور دارد و همکاری‌اش را با این تیم ادامه خواهد داد.

تمرینات سپاهانی‌ها در اصفهان ادامه دارد. آنها 25 یا 26 تیر ماه راهی کشور ترکیه خواهند شد تا اردویی 10 روزه را در این کشور برگزار کرده و آماده بازی با الدحیل در پلی‌آف لیگ نخبگان آسیا شوند.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.